Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn gezonde voeding! Contacteer Tanja en Rian voor uw voeding op maat.

Ontdek de kracht van gezonde voeding en de bijzondere omega-3 vetzuren.

Op zoek naar gezonde voeding en natuurlijke voedingssupplementen, waarmee je afslankt zonder je energie te verliezen? Dat was Rian van Mosselveld in Weelde vroeger ook, tot ze het gezonde voedingsprogramma met de bijzondere omega-3 vetzuren ontdekte.

Klantenervaringen met het gezonde voedingsprogramma en de bijzondere omega-3 vetzuren. 

Verhaal RianVerhaal Sylviaverhaal TanjaErvaringen in het gezonde voedingsprogramma met de bijzondere omega-3 vetzuren

De bijzondere omega-3 samen met een gezond voedingsprogramma is een ijzersterke combinatie.

Vul je tekorten aan met voldoende vitaminen en mineralen en het lichaam herstelt zichzelf. Met als gevolg: Energiek en gezond door het leven te kunnen gaan.
Dit krijg je met een optimaal gewicht én een goede balans tussen omega-3 en omega-6. Dat is goed voor het hart, de hersenen, het zicht, het immuunsysteem, de spierfunctie, de bloeddruk en het triglyceride-peil. En uiteraard ook voor je humeur en je zelfvertrouwen! Verander je levensstijl en kies resoluut voor een slanke lijn en uitstekende bloedwaarden. Geef je zelfvertrouwen en je gezondheid een boost. Maak een positieve en gezonde keuze, klik op de link voor meer informatie over:


Kies voor een slanke en energieke toekomst met gezonde voeding en voedingssupplementen. Bel nu Rian van Mosselveld in Weelde!

Natuurlijke supplementen voor een slank en energiek leven

Heel mijn leven sukkelde ik met mijn gezondheid. Telkens maar weer andere medicijnen, jo-jo effect met mijn gewicht, futloosheid, kwaaltjes en pijntjes, het hield maar niet op. De dokters wisten zich geen raad meer en ik kreeg telkens te horen van andere mensen ‘het zit in de familie leer er maar mee leven’.


Jarenlang heb ik dit ook geloofd tot ik het heft in eigen handen heb genomen en niet bij de pakken bleef zitten. Mijn gezondheid heeft prioriteit nummer 1 gekregen want ik wil wél gezond oud worden zonder medicatie.

Als 1ste ben ik begonnen met het overgewicht aan te pakken, ik woog 135kg en ik ben maar 1m60 groot dus was het tijd voor actie. De grote fout die ik toen gemaakt heb was dat ik doorging met het jo-jo effect, wat er af ging kwam er na korte tijd gedeeltelijk terug bij en daardoor sprong ik van het ene dieet in het andere. Enkel die kilo’s op de weegschaal was het enige dat voor mij telde.

Na 40 kilo te zijn afgevallen was het doel op de weegschaal bereikt, ik woog 95kg en de 3 cijfers waren verdwenen. Ik voelde me toen superslank maar je kon me nog wel rollen.

Wat ik toen nog niet wist was dat ik aan het crashen was waardoor mijn futloosheid alleen maar toe nam en daardoor meer en meer op de sukkel ging.

Na 2 jaar futloos rondgelopen te hebben wou ik daar verandering in brengen. Ik ben toen tot het besef gekomen dat enkel gezonde voeding mij kan helpen met mijn lichamelijke problemen.

Ik ben mijn lichaam gezonde cadeautjes gaan geven en ik werd beloond met iets wat ik nooit had kunnen denken.